Rajčević si je ob trku v vratnico zlomil rebri, sezona zanj končana, Mitrović se počuti bolje

M.D.
29.06.2020 12:20

Maribor v derbiju ostal brez točk in brez Aleksandra Rajčevića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Ko gre kaj narobe, gre na različne načine," pišejo na spletni strani Nogometnega kluba Maribor nkmaribor.com. Za izkušenega branilca Aleksandra Rajčevića je sezona končana. "Požrtvovalnost je terjala davek v obliki neprijetne poškodbe. V želji, da bi izbil žogo ob poskusu Vukušića in preprečil zadetek, se je poškodoval. Posledica trčenja v vratnico: dve zlomljeni rebri, 4 do 6 tednov premora."

Na in ob igrišču je bilo po zdravniški oskrbi jasno, da Primorec ne bo mogel nadaljevati tekme. "Prepeljan je bil v bolnišnico, pregled pa je pokazal, da se je uresničil črn scenarij. Ko je z nogo zadel vratnico, je prišlo do kompresije ob udarcu in ob silovitem trku do zloma dveh reber. Sledi popolno mirovanje, Rajčevića v zadnjih šestih krogih ne bo med kandidati za nastop."
 

Mitrović od srede z moštvom

So pa v NK Maribor sporočili, da se bolje počuti Nemanja Mitrović, ki je v dvoboju z Rudarjem utrpel zlom nosu. Izdelali so mu zaščitno masko, ki mu bo omogočila vrnitev na igrišče. Po dosedanji prilagojeni, brezkontaktni vadbi po individualnem programu se bo v sredo že lahko priključil moštvu na treningih.

{twitter}https://twitter.com/nkmaribor/status/1277545217424580609{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta