Umrl španski nogometni trener: Test za koronavirus je bil pozitiven, kasneje izvedel še, da ima levkemijo

A.L.
17.03.2020 17:55

Garcia do testiranja za koronavirus ni vedel, da ima levkemijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o smrti mladega nogometnega trenerja Francisca Garcie. 21-letnik je treniral mlajše kategorije Athletica Portada Alta, kluba iz Malage. Garcia je ob okužbi s koronavirusom sodil v rizično skupino, saj je bil od nedavnega onkološki pacient. Koronavirus je bil zanj usoden v le nekaj dneh.
{twitter}https://twitter.com/FutbolBible/status/1239613119858606081{/twitter}
Mladi nogometni trener je pred dnevi opravil test za koronavirus in izvedel, da je pozitiven. Predsednik kluba Jose Bueno je za španske medije dejal, da je 21-letnik umrl v nedeljo zvečer. "Še malo pred tem se je pogovarjal s starši, njegovo stanje je bilo takrat stabilno." V klubu so se od pokojnega trenerja že poslovili na družbenih omrežjih. "Kako bomo brez tebe, Francis? Vedno si bil z nami, kadarkoli smo te potrebovali. Kako bomo zdaj delali brez tebe? Nikoli te ne bomo pozabili. Počivaj v miru, fenomen. Vedno." Francisco Garcia je sedma žrtev koronavirusa v Andaluziji.
{twitter}https://twitter.com/TheUnitedLink/status/1239575977644060672{/twitter}
Garcia do testiranja za koronavirus ni vedel, da ima levkemijo. Za to je izvedel šele na zdravljenju v bolnišnici, kjer so ga zdravili zaradi simptomov, povezanih s koronavirusom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta