(POGLED) RTVS: 5 kil levih novic in mnenj in 5 kil desnih

Darinka Pavlič Kamien Darinka Pavlič Kamien
18.07.2022 13:29
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen
Čeprav iz Bruslja zelo jasno vidijo, kaj se dogaja javnemu servisu RTV Slovenija, pa tisti na naši desni še vedno menijo, da je treba RTV "uravnotežiti". Zanje je pomembno, da bomo imeli gledalci dnevno 5 kil novic in mnenj z leve in 5 kil novic in mnenj z desne. Tako bosta jezička na vagi poravnana. Ni pomembno, kakšne bodo te novice. Za aktualno RTV-oblast je pomembno, da pridejo novice od ideološko usmerjene in po njihovem zapostavljene desnice in govorijo v njen prid. In pljuvajo po drugih, ki to niso. Tako si nekateri predstavljajo delovanje javnega zavoda.

RTV Slovenija v takšnih pogojih ne bo mogla preživeti. Njeno delo izgublja smisel in pomen javnega servisa. Ko ne bo gledalcev, ne bo oglaševalcev. In ko ne bo oglaševalcev, ne bo denarja. In ko ne bo denarja, ne bo ljudi, ki bi delali program, ko ne bo ljudi, ne bo vsebin. In ko ne bo vsebin, ne bo …
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta