Baby Lasagna je v Sloveniji presenetil z razkritjem, Tomi Meglič je imel z njim prav posebne načrte

D.Ži
19.09.2024 10:31

"Obstajala je ideja, da s Tomijem Megličem narediva band," je razkril priljubljeni evrovizijec iz Umaga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Baby Lasagna je v Malmöju veljal za največjega favorita, a se ni izšlo.  
Profimedia

Ni skrivnost, da ima hrvaški glasbeni zvezdnik Baby Lasagna Slovenijo rad, tudi oboževalcev mu pri nas ne manjka, ne glede na to, da mu slovenska žirija na Pesmi Evrovizije v Malmöju ni namenila toliko glasov, kot je morda pričakoval. A to je že preteklost, glasbenik iz Umaga pa svojo kariero uspešno gradi tudi po koncu evrovizijskega cirkusa. Te dni je gostoval v priljubljeni oddaji Šou domov na Radiu 1, kjer je pokramljal z Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem, oba sta v Malmöju v živo doživela evforijo okoli njega, četudi mu je zmaga na koncu ušla. V radiu se je oglasil nekaj ur pred razprodanim ljubljanskim koncertom v Kinu Šiška. To je bil že njegov šesti obisk Slovenije.

"Nikoli pa še nisem imel takega koncerta. To je legendarni klub, nisem si mislil, da bo razprodan, zelo sem vesel," je dejal Marko in razkril, kako ga kličejo prijatelji. "Marko ali Pure, ker sem Purišič in so me tako klicali v vrtcu. Zdaj se kdo dela pametnega in me kliče Baby," je dejal. 

Razkril je tudi, da je skoraj sodeloval z zelo znanim slovenskim rockerjem. "Obstajala je ideja, da s Tomijem Megličem narediva band. Siddhartin menedžer Sašo je rekel, da Tomi razmišlja o tem, da naredi še en band. In da bi jaz bil kitarist. Pri tem se je končalo," je presenetil in namignil, da bi z veseljem posnel duet s svojo slovensko soevrovizijko Raiven, če se bo odločila nadaljevati s svojim metal dark elektro slogom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta