(BLOG) Na obraz sva nanesla nekaj z zelo čudnim imenom in ... zgodil se je čudež

Pridno šamponirava in maziliva svoji bradi, Bulldog pa je poskrbel, da je zdaj negovano tudi vse okoli njiju. Uporabimo čarobno besedo ... Baobab!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novinarja časnika Večer, Miha Dajčman (levo) in Denis Živčec (desno), se bosta spopadla za naj bradača meseca. Si upate trditi kdo bo zmagovalec?
Miha Dajčman

Se spomnite časov, ko je nekako veljalo, da mora ženska imeti polno omarico kozmetičnih izdelkov, moški pa lahko uporablja le gel za prhanje, ki je hkrati tudi šampon, balzam, čistilo za odtoke in antifriz? No, to obdobje je k sreči že davno končano, zato moškim ni potrebno že pri štiridesetih izgledati kot suha sliva. Preizkusila sva Bulldogovo vlažilno kremo za občutljivo kožo, kar je bilo zanimivo razodetje, da se znamka, ki pravi, da razume moške, ni lotila zgolj izdelkov za nego brade, temveč se je reševanja videza moškim lotila celostno. Ker ... kaj ti pomaga lepa brada, če pa koža okoil nje spominja na površino Lune.

 Bulldog Vlažilna krema za občutljivo kožo je izjemno prijetna na otip, diši zelo nežno, sveže in vsekakor ne boste ves dan dehteli kot ikebana ali kabarejska plesalka. Vsebuje baobabovo olje. Kar naju je, zaradi nenavadnega imena tega mogočnega afriškega drevesa, ki lahko zraste vrtoglavo visoko, zelo zabavalo. Gre za brez dvoma najbolj čudnozvenečo stvar, ki sva jo kadarkoli dala na obraz.

 

 

 

V njej sta tudi ovseno olje in zel vrbe. Bulldog je pri iskanju naravnih sestavin bil zelo izviren. V tubi je torek nekakšen afriški sprehod med vrbami, potem ko ste pojedli zdrav zajtrk. Po uporabi sva s prstom drsela čez obraz - vsak svoj - in ugotavljala, kako gladka in prijetno navlažena je koža. Zdaj samo še čakava, da najini bradi poženeta. Tako kot baobab.

 

 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta