Sin Johnnyja Deppa naj bi bil hudo bolan

D.Ži
29.06.2018 14:22

Zaradi zdravstvenih težav je Vanessa Paradis, dečkova mama, izpustila celo premiero svojega novega filma. Kaj se dogaja?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Sin hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa in igralke ter pevke Vanesse Paradis, 16-letni Jack, je hudo bolan, piše The Sun. Zaradi dečkovega zdravstvenega stanja naj bi Paradisova izpustila celo premiero svojega novega filma Nož v srce, v katerem igra glavno vlogo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BhYpiQXFS7Q/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Novico o tem je presenečeni publiki prenesel kar režiser Yann Gonzales. Kaj se dogaja z Jackom, je trenutno skrivnost in precejšnja neznanka, saj so ga le nekaj dni prej z mamo videli na letališču. John Christopher Depp III., kot je njegovo pravo ime, je bil videti vedro razpoložen in zdrav. Britanski tabloid je sicer govoril s igralcema, ki sta par bila med letoma 1998 in 2012, a o sinovem zdravju nista hotela govoriti. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bjy5B8OnU83/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Oboževalce sicer skrbi tudi zdravstveno stanje 55-letnega Deppa, ki zadnje čase ni videti najbolje. Po tem, ko ga je zapustila žena Amber Heard, naj bi bil v depresiji, sam je priznal tudi, da bije bitko z alkoholizmom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj-fawuhHAM/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Zdravstvene težave je nekoč imela tudi njuna najstarejša hči, 19-letna Lily Rose, ki je leta 2007 na urgenci pristala zaradi okužbe z bakterijo E.coli, ki je napadla njene ledvice. Takrat ji je bilo le sedem let. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BcAyImHgN1M/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta