(FOTO) Tako drzne je še nismo videli: Zapeljiva voditeljica TV Slovenija v kopalkah pokazala, kje vse je potetovirana

D.Ži
20.06.2023 09:50

Irena Shyama Hlebš je te dni osvežitev našla v naravi, pri tem pa pokazala kar nekaj kože.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Irena Shyama Hlebš in Gašper Bolhar na razglasitvi športnika leta. 
Robert Balen

Če družabna omrežja ne bi obstajala, najbrž nikoli ne bi izvedeli, kako lepe postave imajo nekatere naše televizijske voditeljice. Poletje odpre kak gumbek več, zvabi v kopalke, mimogrede pa nastane tudi kakšna fotografija za spletne sledilce.

Tako je te dni z zelo poletnim utrinkom presenetila atraktivna voditeljica in novinarka Irena Shyama Hlebš, ki jo najbolj poznamo iz športnega programa TV Slovenija, čeprav zadnje čase svojo ljubezen do potovanj in odkrivanja novih destinacij udejanja v priljubljeni oddaji Na lepše. 

Lepotam domovine se je pred dnevi predala tudi sama. Osvežitev je poiskala sredi neokrnjene narave in se vročini uprla v zelo zapeljivih kopalkah trendovske barve ciklame. Dvodelne kopalke so razkrile tudi, da ima voditeljica več tetovaž, kot smo mislili. Ob zelo markantni tetovaži, ki krasi njen trebuh, ima eno tudi na mečih. Razposajeni fotografiji je v angleščini pripisala, da je življenje kot živalski vrt sredi džungle. Kar precej modrosti na tako lahkoten dan. V žareče pink kopalkah je pozirala tudi konec aprila na Hvaru.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta