(FOTO) Bolečine so neznosne, pri hoji potrebuje pomoč: Legendarni DJ Gigi D'Agostino se bori s hudo boleznijo

D.Ži
13.12.2023 14:01

Kralj glasbene scene s preloma tisočletja se je po dolgem času oglasil na družbenih omrežjih in sporočil, kakšno je njegovo trenutno stanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Njegova glasba je močno zaznamovala zabave in odraščanje na prelomu tisočletja, vmes pa smo nanj že skoraj pozabili. Legendarni Gigi D'Agostino se je umaknil v zasebnost. Malo smo vedeli o tem, da bije eno najtežjih bitk v svojem življenju. Zbolel je. ''Dober večer,'' je zapisal skoraj 56-letni D'Agostino, potem ko se je za leto dni umaknil z družbenih omrežij.

Oboževalce je razžalostila informacija, da ima hude težave z zdravjem in da si že nekaj časa pri hoji pomaga s hojico, kar je marsikomu skoraj nepredstavljiv prizor. Sporočil je, da so bolečine, s katerimi se mora spopadati, neznosne. 

''Žal se že več mesecev borim s težko boleznijo, ki je zelo agresivna. Razžira me – zelo sem šibek. A se borim dalje," je dejal ob koncu leta 2021, a stanje se je medtem očitno vsaj nekoliko popravilo. Sporočil je, da se počuti bolje. "Ko je bolečina popustila, je moj duh znova zaživel. Sproščen sem," je Italijan odgovoril na vprašanje oboževalca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta