(FOTO) Igralka pozirala zgoraj brez: Kmalu jih bo dopolnila 51, kaže pa jih pol manj

A.L.
27.06.2023 15:21

S fotografijo je zbrala več kot milijon všečkov, v komentarjih pa so deževale pohvale na račun njenega popolnega videza.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena igralka Sofia Vergara je razvnela strasti z novo fotografijo, ki jo je objavila na Instagramu. Ena najbolj seksi igralk se je namreč sončila na ležalniku na dvorišču svoje hiše na Beverly Hillsu, sledilcem pa je privoščila fotografijo zgoraj brez. Oblečena je bila le v črne tangice in je zapeljivo gledala v daljavo ...

V španščini je zapisala "lo mio es el verano!", kar v prevodu pomeni "poletje je moja stvar!". S fotografijo je zbrala več kot milijon všečkov, v komentarjih pa so deževale pohvale na račun njenega popolnega videza.

Mimogrede, Sofia je stara 50 let in je poročena z Joejem Manganiellom, s katerim sta leta 2015 stopila pred oltar. Od takrat veljata za enega najbolj vročih parov na hollywoodski sceni, s svojo sproščenostjo pa redno osvajata srca ljudi po vsem svetu.

Sofia Vergara in Joe Manganiello
Reuters
Joe Manganiello in Sofia Vergara
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta