(FOTO) Sanje oboževalcev so se uresničile: 53-letna Jennifer Aniston pod prho pozirala povsem brez oblačil

D.Ži
06.09.2022 09:29

Hollywoodska ljubljenka ima te dni polne roke dela z gradnjo lastnega kozmetičnega imperija. Nov izdelek v kopalnici promovira kar sama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zdi se, da Jennifer Aniston ni imela prav nič proti temu, da je za promocijo novega izdelka svoje znamke za nego las LolaVie s sebe odvrgla vsa oblačila in se pustila fotografirati.

53-letna igralka je gola pozirala za fotografijo, ki je medtem že pristala ne njenem Instagramu. Nastala je med prhanjem in umivanjem las, s tem je hollywoodska ljubljenka naznanila prihod novega izdelka njene lepotilne linije, s katero doživlja velik uspeh na kozmetičnem trgu.

"Komaj čakamo", "Ponosni smo nate, Jen", "Kraljica", "Bravo", "Sanjam", "S tabo je vse popolno", "Popolnost" so v komentarjih zapisali njeni oboževalci.

Glede na pisanje portala Page Six naj bi Jennifer kmalu razširila svoje poslovanje, saj je podjetje razkrilo, da bo v ponudbo vključilo tudi kreme za obraz, losjone za telo, gele za prhanje in dišeče sveče. Projekt očitno ne ovira njene igralske kariere, prinaša pa veliko denarja.

S kolegico in prijateljico Reese Witherspoon je Jen nedavno posnela tretjo sezono serije "Morning show", veseli pa se tudi premiere filma "Mystery Two", v katerem igra z Adamom Sandlerjem. Premiera naj bi bila naslednje leto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta