(FOTO) Kot v pravljici: Spoznala sta se v šovu Zvezde plešejo, zdaj sta se slovenski glasbenik in plesalka zaročila

A.L.
29.07.2022 10:01

Gašper Rifelj je razkril, da sta z Majo Geršak zaročena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Življenji glasbenika Gašperja Riflja in plesalke Maje Geršak se odvijata skoraj sanjsko. Par se je spoznal v šovu Zvezde plešejo, kjer sta bila soplesalca, kmalu sta se zaljubila in ljubezen kronala z dvema otrokoma, zdaj pa je Rifelj sporočil še, da sta zaročena. O tem, kdaj bo poroka, mladi očka Brina in Frana za zdaj ni govoril.

"Sem človek, ki je glede tega pojedel zarečen kruh (smeh). Govoril sem, da pred 35 letom ne bom imel otrok, saj sem zelo karierni človek. Vedno sem se bal miselnosti iz okolice: ko dobiš otroka, se fokus spremeni, ne moreš več početi stvari tako kot prej … Ravno zato sem se bal imeti otroka prezgodaj. A starševstvo me je za 5 let prehitelo. Vloga očeta mi je dala to, kar sem vse življenje pogrešal, namreč več samozavesti. Zdaj veliko bolj vem, kaj si želim," je lani za enega od slovenskih medijev o starševski vlogi povedal Rifelj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta