(FOTO) Po sanjski zaroki sta naš nogometaš in izbranka odšla na razkošen morski dopust. Tukaj ju lahko srečate ...

D.Ži
21.06.2022 09:50

Andraž Šporar in Mia Mujadžić Golob sta v sedmih nebesih. Potem ko je on odprl škatlico v maroškem šotoru, sta se odpravila na čudovito jahto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Slovenska scena očitno dobiva nov najljubši parček. Tako sta čedna in tako zelo zaljubljena. Nedavno je javnost raznežila neskončno romantična snubitev, ki jo je lepi Mii Mujadžić Golob pripravil nogometaš Andraž Šporar. Zgodilo se je v maroškem Marakešu, kjer se je on s scenografijo prav posebej potrudil. Zasnubil jo je v pravljičnem belem šotoru, ob mizi, ki je bila posejana z vrtničnimi listi, v škatlici pa se je skrival diamantni prstan draguljarske hiše Cartier. Kdo v takem vzdušju ne bi sprejel ponudbe?

Ljubezen in zaroko je bilo treba proslaviti, zaljubljenca sta si privoščila nekaj jadranskega oddiha. Kot sta razkrila na družbenih omrežjih, se te dni drug drugemu predajata na Hrvaškem.

Izbrala sta Hvar, v instagramovskih zgodbah pa smo videli tudi, da se nahajata na razkošni jahti. Ljubezenska pravljica se očitno nadaljuje na valovih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta