(FOTO) Marko Vozelj končno priznal, zakaj je zapustil Čuke in v kakšnih odnosih so v resnici

A.L.
08.08.2022 15:28

Priljubljeni glasbenik, ki je uspešen tudi po razhodu s skupino Čuki, je povedal, v kakšnih odnosih so danes.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Marko Vozelj je pomembno zaznamoval danes še vedno priljubljeno skupino Čuki. Njegov odhod na samostojno pot, ki se je zgodil pred štirinajstimi leti, je sprožil številna ugibanja o tem, kaj se je zares dogajalo med članki zasedbe. Zdaj je 55-letnik za revijo Onaplus iskreno povedal, da je v času, ko je šel stran od Čukov, 90 odstotkov ljudi, ki so jih spremljali, zagotovo menilo: "Zakaj mu je bilo treba tega? Fant se je skregal z belim kruhom."

"Tega še danes ne znam povsem razložiti, ampak takrat je bil v meni občutek, da se mora zgoditi še nekaj naprej. Še sam nisem vedel, če mi bo uspelo. Mi je pa ob strani stala družina, saj so bili vmes tudi zelo težki trenutki. Še vedno je moj najljubši rek: 'Kako nasmejati Boga? Tako, da narediš načrt.' Jaz sem naredil načrt, on pa se je zasmejal. In je šlo vse drugače. Pomembno je, da si pripravljen od svojega načrta tudi odstopiti. Ne v smislu, da si ves užaljen in rečeš, da to ni pošteno. Ampak da rečeš: 'O.K., mogoče moram za dosego tega narediti še nekaj drugega.' Da sam sebi naliješ čisto vino," je bil iskren v pogovoru.

Kot pravi, so s preostalimi članki Čukov danes v lepih odnosih. Kot je povedal za revijo Onaplus, je neizmerno hvaležen, da je bil v taki glasbeni skupini, "ki je na področju slovenske popularne glasbe gotovo postavila pomemben mejnik; ne samo v glasbenem smislu, ampak tudi v smislu razumevanja samega glasbenega posla. Da hodiš na nastope urejen, da ne zamujaš, da je odnos do publike spoštljiv in da publika spoštuje tebe. Da je tudi v videospotih neka estetika, profesionalnost. Pri tem se nismo pretvarjali ali da bi to delali zato, da bi bili ljudem všeč. Tako smo bili vzgojeni in tak pristop se nam je zdel pravi".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta