(FOTO) Julia Roberts skoraj povsem izginila iz javnosti, a tokrat je v kratkih hlačah pokazala svoje slavne dolge noge

D.Ži
14.06.2022 11:30

Hollywoodska ljubljenka je zadnji dve desetletji večino svoje pozornosti namenila družini. Zdaj se počasi spet vrača na filmska platna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Julia Roberts je uživala na plaži skupaj s kolegom in igralcem Ethanom Hawkom. V premoru med snemanjem filma "Leave The World Behind" sta skupaj preživela kar nekaj časa.

Profimedia

Julia je v kratkih hlačah iz džinsa pokazala svoje vitke in zapeljive noge. Stajling je dopolnila s srajco iz džinsa, olivno zeleno spodnjo majico, sončnimi očali in pleteno kapo.

Profimedia

Igralke v javnosti ne vidimo več prav pogosto, a zato vsakič, ko se pokaže, pritegne veliko pozornosti s svojim žarečim nasmehom in pozitivno energijo. Znana je tudi po tem, da nosi naziv največje hollywoodske ljubljenke.

Profimedia

Robertsova je pred kratkim razkrila, zakaj že dolgo ni bila pred kamerami.

Profimedia

"Nemogoče je, da je minilo že 20 let, kajne? Ampak, tako je ... Če bi menila, da je neki projekt dovolj dober, bi snemala že prej. Zadnjih 18 let sem vzgajala tri otroke. To dviguje letvico še višje, zato se pogosto sploh nisem spraševala, ali je projekt dovolj dober zame. Tukaj je tudi usklajevanje moževega urnika, mojega, šolskega urnika otrok in počitnic," je dejala.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta