(FOTO) Novinarki z več kot 150 kilometri na uro v glavo priletela bejzbolska žogica

A.L.
20.05.2022 15:04

Ni se zgodilo prvič, da je novinarka zaradi bejzbolske žogice pristala v bolnišnici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kako hitro se lahko na bejzbolski tekmi pripeti nesreča tudi tistim, ki stojijo ob igrišču, je nedavno izkusila ameriška televizijska novinarka Kelsey Wingert. Med spremljanjem tekme ji je z več kot 150 kilometri na uro v glavo priletela bejzbolska žogica, zaradi hudega udarca je 29-letnica pristala v bolnišnici. Kot je kasneje sporočila preko družbenega omrežja, je tam preživela dolgih pet ur, kjer so zdravniki opravili temeljite preiskave.

"Imela sem CT glave, da bi zdravniki ugotovili, če imam notranje krvavitve ali poškodbe. Na srečo je vse v redu," je zapisala in sporočila, da ima na čelu nekaj šivov. "Hvala vsem za spodbudne besede," je dodala in sledilcem sporočila, da tolikšne podore še ni prejela.

Sicer pa ni prvič, da je Wingertova utrpela poškodbo na bejzbolskem igrišču. Leta 2018 je zaradi udarca žogica prav tako pristala v bolnišnici, kjer so zdravniki ugotovili, da ima poškodbo na desnem očesu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta