(FOTO) Pravijo, da je pravi britanski kavalir: S to gesto se je princ Harry spet prikupil milijonom

D.Ži
12.09.2022 15:13

Nekdaj tako povezana plemiška četverica se je po kraljičini smrti spet skupaj vrnila na sceno in vsaka njihova gesta se je znašla pod drobnogledom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ljubitelji britanske kraljeve družine so bili navdušeni nad potezo princa Harryja do svoje soproge Meghan, potem ko ji je odprl in zaprl vrata avtomobila ter ji pomagal, ko se sama ni znašla.

Harry in Meghan sta se v spremstvu princa Williama in vojvodinje Kate presenetljivo skupaj pojavila pred vrati Windsorskega gradu in se pogovarjala s tisoči tistih, ki so se tam zbrali, da bi se poklonili kraljici Elizabeti II., ki je v četrtek umrla v 97. letu.

Profimedia

Potem ko je posnetek Harryjevega ravnanja pristal na spletu, so ga oboževalci takoj označili za velikega gospoda, pravega britanskega gentlemana.

Profimedia

"Recite, kar hočete o Harryju in Meghan, a on jo je objel čez hrbet in ji odprl vrata avtomobila. Rad jo ima", "Harry je odprl vrata Meghan in se vrnil po drugi strani, da bi vstopil v avto. Temu jaz rečem gentleman", "Všeč mi je, kako je Harry svoji ženi odprl vrata in se prepričal, da je v avtu, preden je sam vstopil v avto. Pravi gentleman", "Princ Harry odpre in zapre vrata za svojo ženo tako, da bi bila princesa Diana ponosna", ga hvalijo v komentarjih na Twitterju.

Profimedia

Princa sta z ženama pred Windsorjem nosila črnino. Skupaj si je nekdaj tako zelo povezana četverica ogledala cvetje in sporočila tistih, ki so se prišli poklonit pokojni kraljici.

Profimedia

To je bilo prvič, da sta se para pojavila skupaj v javnosti po marcu 2020.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta