(FOTO) Konec prepira? Kraljeva para prvič po dveh letih skupaj v javnosti, a za to naj se ne bi odločila sama ...

A.L.
11.09.2022 07:56

Drug ob drugem so prikorakali pred množico ljudi, si vzeli nekaj minut za ogled cvetja in prebiranje sporočil, nato pa so se približali zbrani množici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po dveh letih čakanja in številnih govoricah o težavah med valižanskim princem Williamom in princem Harryjem, sta brata včeraj skupaj s soprogama stopila pred večtisočglavo množico. William je namreč v kraljevo rezidenco v Winsdorju povabil svojega brata Harryja in njegovo soprogo Meghan.

Profimedia

Drug ob drugem so prikorakali pred množico ljudi, si vzeli nekaj minut za ogled cvetja in prebiranje sporočil, nato pa so se približali zbrani množici in si z ljudmi izmenjali nekaj besed, objemov, sprejemali so tudi izraze sožalja.

Profimedia

Po poročanju britanskega tabloida Daily Mail je William brata in njegovo ženo povabil v Windsor po tem, ko naj bi mu to svetoval oče, kralj Karel III. Valižanski princ je njegovo željo očitno upošteval, ali to pomeni, da je četverica zdaj tudi zakopala bojno sekiro, ni znano. Spomnimo, odnosi med Williamom in Harryem so že dlje časa napeti, vse skupaj je še dodatno poslabšal intervju, ki sta ga imela Harry in Meghan z ameriško televizijsko voditeljico Oprah Winfrey. Tam sta razkrila ozadje spora med Kate in Meghan ter druge podrobnosti iz družinskih srečanj.

Profimedia
Profimedia

Poznavalec britanskega dvora Richard Fitzwilliams je za Metro pojasnil, da obstajajo razlogi, zakaj si obe strani prizadevata za spravo. "Zdaj je priložnost za to." Kot pravi, je kralj Karel III. podal roko, korak naprej je naredil tudi William, vojvoda in vojvodinja Susseška pa sta se na to pozitivno odzvala.

Profimedia

Vprašanje ostaja, kaj se bo dogajalo v naslednjih dneh, še vedno ostaja neznanka, ali bosta Harry in Meghan ostala v Londonu ter se udeležila številnih dogodkov, ki se bodo odvili v prihodnjih desetih dneh.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta