(FOTO) Presenečenje! Bojana Cvjetićanina v Ljubljani ujeli v objemu velike hollywoodske zvezdnice

A.L.
25.08.2024 07:56

Opazili so ju dvakrat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Skupina Joker Out je po odmevnem evrovizijskem nastopu povsem prevzela evropsko občinstvo. Koncerti po vsej celini se vrstijo, člani skupine imajo tako le malo prostega časa. O tem, kako ga preživljajo, ne govorijo prav pogosto, jasno pa je, da javnost že dolgo najbolj zanima predvsem zasebno življenje pevca Bojana Cvjetićanina. O svojem ljubezenskem življenju postavni Ljubljančan ne govori, doslej je znano le, da je bil pred leti v razmerju z voditeljico Melani Mekicar.

Kot kaže, pa Bojan vendarle ni več samski. In ne le to, po Ljubljani se je to poletje sprehajal v objemu hollywoodske zvezdnice. Žurnal24 je prvi poročal, da naj bi 25-letnika ujeli v družbi tri leta mlajše Sadie Sink, ki je z eno glavnih vlog v Netflixovi seriji Stranger Things postala velika zvezda. 

Po poročanju portala Žurnal24 so ju očividci že dvakrat opazili v centru Ljubljane. Enkrat sta se družila na terasi kavarne La petit Cafe, a sta se kasneje presedla v notranjost lokala, nato pa so ju ujeli še v baru LP, kjer naj bi si izmenjavala vroče poljube.

Tiskovna predstavnica skupine je dejala, da glasbenik zadeve ne komentira, Žurnal24 pa ob tem dodaja, da novice sicer niso zanikali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta