Oboževalci zaskrbljeni: Bojan Cvjetićanin prestal operacijo, koncert Joker Out so morali odpovedati

D.Ži
19.08.2024 09:44

Naš priljubljen pevec je ocenil, da trenutno ne more oddelati šova, kot bi si ga oboževalci zaslužili, zato je moral sporočiti novico, ki je mnoge razžalostila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bojan Cvjetićanin te dni okreva po operaciji na vratu. Žal ne more skakati po odru. 
Profimedia

Kar kri je zaledenela v žilah oboževalcem in oboževalkam skupine Joker Out, ko se je v zgodbah na Instagramu pokazal zelo resen Bojan Cvjetićanin s povitim vratom. Slutnja, da je nekaj narobe, se je kmalu potrdila. Sporočil je novico, ki je mnoge zagotovo zelo razžalostila, a drugače preprosto ni šlo. Ker je prestal operativni poseg na vratu, je skupina bila primorana odpovedati koncert na Slovaškem. 

Bojan je dobil nekaj šivov na vratu, kar mu onemogoča skakanje po odru, brez katerega si koncerta skupine Joker Out preprosto ne znamo predstavljati. "Zelo nam je žal, saj smo se nastopa res veselili," je dejal. Dodal je še, da se počuti dobro in da je vse v redu.

Skupina tako še naprej s svojo glasbo in šarmom navdušuje po Evropi, uspešno jezdijo na valu mednarodne priljubljenosti, ki se je sprožil po njihovem nastopu na Pesmi Evrovizije v Liverpoolu.

Še zmeraj prizorišča polnijo kot za stavo, nad njihovimi uspešnicami pa se navdušuje vse več ljudi na vseh koncih stare celine. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta