(FOTO) Presenečenje! Ste vedeli, kakšna lepotica je žena novega žiranta slovenskega Masterchefa?

A.L.
02.04.2024 10:13

Poročila sta se leta 2020.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mojmir je zadnji dve leti glavni kuhar ljubljanske restavracije Pen Klub.
Pop Tv

Šov Masterchef je ljubitelje kulinarike znova prikoval pred televizijske ekrane, mnoge pa je v tej sezoni navdušil tudi novi sodnik. Priznani chef Mojmir Šiftar, ki je nadomestil Bineta Volčiča, je prepričal s svojo sproščenostjo, profesionalnostjo in prijaznostjo.

Mojmir je zadnji dve leti glavni kuhar ljubljanske restavracije Pen Klub. "Zase bi rekel, da sem bolj tehničen tip, poznavalec tehnik kuhanja, fine dining scene. Rad imam odštekane kombinacije. Tekmovalci me bodo težko presenetili, ker sem verjetno že pokusil to, kar bodo na novo pripravili. Lahko me presenetijo le v tem, da kdo na krožniku dostavi kaj, česar od njega ne bi pričakoval," je pred kratkim povedal za Delo.

Da je izvrsten kuhar, ni skrivnost, manj pa je znanega o njegovem zasebnem življenju. Iz njegovega Instagram profila je razvidno, da je od leta 2020 srečno poročen s svojo srčno izbranko Anjo, s katero sta si večno zvestobo obljubila na Krasu.

O njunem razmerju je znanega le malo, tudi Anjin Instagram profil je zaprt. V opisu, ki je viden vsem, pa vendarle razkrije nekaj malega o sebi: "Srkam kavo, obračam strani in raziskujem nove kraje, medtem ko lovim svoje sanje." Na koncu ponosno zapiše tudi, da je žena chefa Mojmirja Šiftarja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta