(FOTO) Razkošno življenje: Lepa Brena uživa na svoji 6 milijonov evrov vredni jahti in razkazuje zapeljivo postavo

D.Ži
26.07.2023 09:52

Z možem si želita skupaj na valovih raziskovati svet, zato sta si privoščila pompozno jahto, s katero sta pred dnevi plula ob obali Korčule.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj priljubljenih pevk na območju nekdanje skupne države, 62-letna Lepa Brena, poletje preživlja na svoji luksuzni jahti.

Minuli konec tedna so jo fotografi posneli v Črni gori, medtem ko se je hladila z ventilatorjem, zdaj pa se je na svojem instagramovskem profilu oglasila kar z jahte.

Pevka je v zgodbah na družbenem omrežju objavila fotografijo svojih dolgih nog, ki jih je opevala v uspešnici iz leta 1982, zdaj pa je prizoru dodala pesem Do You Think I'm Sexy. 

Brena in njen mož Boba Živojinović sta kupila jahto, s katero želita na valovih skupaj odkrivati svet, srbski mediji poročajo, da naj bi zanjo odštela šest milijonov evrov. Fotografija je nastala ob obali Korčule.

Pompozna jahta je dolga 30 metrov in ima, kot je že prej razkrila Brena, šest spalnic, na njej z možem pogosto gostita tudi druge zvezde, pred časom se jima je na krovu pridružila tudi Nina Badrić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta