Skrita lastnica: Presenetilo vas bo, s čim se v tajnosti ukvarja Lepa Brena. In ustvarja izgubo

D.Ži
12.01.2022 10:16

Ena največjih jugoslovanskih zvezdnic je prodala svojo paradno produkcijo Grand, obdržala pa nedonosni posel iz začetka devetdesetih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Lepa Brena (62) poleg glasbene kariere pelje tudi več drugih, manj znanih, a zelo donosnih poslov. Najbolj znano je bilo njeno lastništvo mednarodno uspešne produkcijske hiše Grand, ki jo je medtem prodala, z možem Bobo Živojinovićem se ukvarjata tudi s pridelavo vina, malo ljudi pa ve, da imata zadnjih 29 let v lasti tudi kiosk, v katerem pečejo in prodajajo hamburgerje, piše srbski Kurir.  

V središču Novega Sada je pevka leta 1993 odprla majhen kiosk s hitro hrano. Takrat je tam živela in nastopala s skupino Slatki greh. "Čeprav vsi vedo, da je Brena prodala Grand produkcijo, malokdo ve, da ima še en posel, ki mu je zdaj očitno bolj predana. Gre za hamburgerje. Že 29 let je lastnica lokala v središču Novega Sada, ki prodaja hamburgerje in drugo hitro hrano. Zdaj je šefica vsaj, kar se burgerjev tiče," je za Telegraf povedal vir iz njene bližine. 

Brenin kiosk je registriran kot mikropodjetje s šestimi zaposlenimi. V letu 2013 je zabeležil skoraj milijon dinarjev izgube (okoli 8600 evrov). Vendar se Brena malemu poslu ni odrekla.

Spomnimo, Brena in mož sta pred kratkim končala na sodišču zaradi tožbe družinskega prijatelja Aleksandra Vincića, s katerim sta pred tremi leti zagnala skupno podjetje za proizvodnjo belega vina. Partner z njima ne želi več sodelovati in zahteva, da za pol milijona evrov odkupita njegov delež v podjetju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta