(FOTO) Sin Magica Johnsona v prosojni obleki osupnil na tednu mode: "Ne počutim se, kot da sem v napačnem telesu"

D.Ži
27.09.2024 12:02

Na družbenih omrežjih se pogosto pohvali s fotografijami v oprijetih oblekah, minikrilih in v podobnih kombinacijah. Kaj na to poreče slavni oče?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EJ Johnson stavi na zelo provokativen modni slog.  
Profimedia

Earvin Johnson, bolj znan kot E. J., je sin ameriškega košarkarja Magica Johnsona, ki pozornost pritegne s svojimi modnimi kombinacijami. Tako se je potrudil tudi na pariškem tednu mode.

E. J. je v Pariz prišel v črni obleki, pod katero se je videlo njegovo spodnje perilo. K obleki je nosil usnjeno jakno in se ujemajoče naličil. 32-letnik je prišel na revijo modne hiše Saint Laurent.

Na družbenih omrežjih se pogosto pohvali s fotografijami v oprijetih oblekah, minikrilih in v podobnih kombinacijah.

Nekoč je izjavil, da se v svojem telesu počuti popolnoma udobno in da kljub temu, da se rad oblači v ženska oblačila, ne razmišlja o spremembi spola. "Ljubim se takšnega, kot sem. Srečen sem in zadovoljen sam s sabo. Vedno sem govoril - če se nekdo ne počuti dobro v svojem telesu, naj nekaj naredi glede tega," je povedal za E! Novice.

Profimedia

"Ne počutim se, kot da sem v napačnem telesu. Čutim, da je to telo, v katerem naj bi bil. Ne čutim potrebe po spremembi. 100-odstotno sem prepričan, kaj si želim ... Počutim se udobno v svoji koži in obožujem svoje telo," je dodal E.J., ki je pred 11 leti objavil, da ga privlačijo moški.

Profimedia

Slavni košarkar je priznal, da mu je bilo sprva težko sprejeti, da je njegov sin istospolno usmerjen. E. J. po drugi strani trdi, da so starši za njegovo spolno usmerjenost vedeli že prej, a jih je skrbel odziv javnosti.

Profimedia

Oče in sin imata danes dober odnos. "Je dovolj pogumen in močan, da svetu pokaže, kdo je," je o svojem sinu dejal Magic.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta