(FOTO) Slavna igralka prvič pokazala novo punco, pred letom dni se je ločila od svojega drugega moža

D.Ži
29.04.2024 10:26

Na večerji, ki jo je v Washingtonu gostila Bela hiša, smo doživeli tudi ljubezensko premiero, saj je svojo novo izbranko prvič pokazala zvezdnica priljubljene serije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ashlyn Harris in Sophia Bush sta trenutno v sedmih nebesih. 
Profimedia

Zvezdnica serije "One Tree Hill", igralka Sophia Bush, je po ločitvi od drugega moža priznala, da jo bolj privlačijo ženske, zdaj pa se je prvič v javnosti pojavila s svojo novo punco, nekdanjo nogometašico Ashlyn Harris.

Parček je blestel na gala večerji v Washingtonu, ki jo je organizirala Bela hiša. Obe sta za to priložnost izbrali elegantni črni opravi, ob prihodu pa sta objeti pozirali na rdeči preprogi in si pred fotografi izmenjevali nežnosti.

Ashlyn Harris in Sophia Bush sta nekoč bili v zvezah z moškimi, zdaj sta končno našli druga drugo.  
Profimedia

Preden sta postali par, sta bili Sophia in Ashlyn več let prijateljici, govorice o njunem razmerju je igralka pred dnevi potrdila v eseju za revijo Glamour, v katerem je tudi izpostavila, kako je bilo sveti priznati svojo spolno usmerjenost.

"Sploh vam ne morem povedati, kako me je žrlo. Bilo je, kot da bi leta nosila telovnik z utežmi. Mislim, da bodo to najbolje razumeli ljudje, ki okrevajo po travmi. Končno čutim svoje noge in stopala. Hkrati bi jokala in se smejala. Počutim se, kot da je to moj prvi rojstni dan," je zapisala, odkrito pa je spregovorila tudi o svojem zakonu z bivšim možem.

Nov parček je na večerji v ameriški prestolnici pritegnil veliko pozornosti.  
Profimedia

"Spomnim se trenutka, ko mi je mož na Instagramu čestital za obletnico poroke. Ko sem videla to objavo, sem čisto prebledela. Prijatelji in oboževalci so mi nato nenehno pisali, da sem videti srečna, a čutila nisem ničesar. Cel dan sem imela občutek, da so vsi čakali na mojo objavo, polno ljubezni in hvaležnosti. Sedla sem, izbrala sliko in napisala lepo zgodbo o ljubezni in sreči in utišala notranji glas, ki mi je govoril nasprotno, šla sem v kopalnico in bruhala," pripoveduje.

Sophia Bush pravi, da se počuti osvobojeno.  
Profimedia

Sophia je avgusta 2023 po le 13 mesecih zakona vložila zahtevo za ločitev od Granta Hughesa, Ashlyn pa se je lani ločila od moža Alija Kriegerja, s katerim je preživela skupno 17 let, od tega štiri poročena. Z nekdanjim možem je posvojila tudi dva otroka, sina Oceana Maeve in hčerko Sloane Phillip.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta