(FOTO) So Aarona Carterja umorili? Mama objavila pretresljive fotografije iz kopalnice, v kateri so ga našli mrtvega

D.Ži
03.03.2023 09:47

Čeprav naj bi bil smrti nekdanjega najstniškega zvezdnika botroval nenamerno prevelik odmerek mamil, njegova mama trdi, da policija kopalnice, v kateri so ga našli, ni preiskala dovolj natančno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aaron Carter z zaročenko Melanie Martin v njunem domu v Lancastru.
Profimedia

Je bil Aaron Carter, 34-letni brat Nicka Carterja iz skupine Backstreet Boys, umorjen? Tako sumi njegova mati Jane Carter. Na facebooku je objavila vznemirjajoče fotografije kopalnice, kjer so pevca 5. novembra 2022 našli mrtvega.

Voda v kopalni kadi, iz katere naj bi bili izvlekli pevca, je nenavadno zelenkasta. 
Profimedia

Nekdanjega najstniškega zvezdnika je hišna pomočnica našla mrtvega v kadi njegovega doma v Lancastru. Preiskovalci so po njegovi smrti v kopalnici in spalnici našli več jeklenk stisnjenega zraka in tablete na recept. Veliko znakov kaže na prevelik odmerek drog in s tem samopovzročitev smrti. A Jane Carter obtožuje policijo, da sploh ni raziskala možnosti morebitnega umora.

Kaj se je v resnici dogajalo v Aaronovi kopalnici?
Profimedia

Carterjeva mati je v sredo objavila pet fotografij, ki prikazujejo iztrebke na pevčevih oblačilih in tleh kopalnice, pa tudi kad, napolnjeno z zelenkasto vodo, kjer so našli truplo 34-letnega pevca.

Aaron Carter leta 1998, ko je s svojo ljubkostjo kradel srca oboževalcev po svetu. 
Profimedia

Pravi, da še vedno poskuša "sprožiti pravo preiskavo smrti mojega sina". Na facebooku nadaljuje: "Te fotografije s prizorišča smrti želim deliti z vami, ker je mrliški oglednik vse skupaj odpravil kot nenamerno prevelik odmerek mamil. Zaradi njegove pretekle zasvojenosti kopalnice niso preiskali kot kraj možnega zločina," piše.

Aaron Carter naj bi bil "prejel veliko groženj s smrtjo in poznal je veliko ljudi, ki so mu otežili življenje", pravi pevčeva mati, ki trdi, da obstajajo dokazi o umoru.

V drugi objavi se sprašuje, zakaj na slikah vidimo "popolno postavljene brisače", ko pa naj bi ga bila hišna pomočnica, ki je našla njegovo truplo, "nemudoma potegnila iz kadi in ga oživljala"

Carterjeva mati dodaja: "Želimo odgovore. Hočemo pravico. Obstajajo ljudje, ki morajo odgovarjati."

Uradni vzrok pevčeve smrti še ni znan. Zaenkrat so preiskovalci izključili možnost utopitve, saj v pljučih nekdanjega najstniškega zvezdnika niso našli vode.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta