(FOTO) Ste videli, kako pravljično hišo si pravkar gradi Alya? Tako lepega razgleda že dolgo nismo videli

D.Ži
06.06.2022 11:15

Naša priljubljena pevka na hrvaškem otoku uresničuje svoje nepremičninske sanje. O lokaciji pa ostaja skrivnostna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kamen na kamen ... palača. No, morda ne palača, zato pa zelo lepa in prostorna hiša. Takšno si je dolgo želela, zdaj pa si naša priljubljena pevka Alya svoje sanje uresničuje. Glasbenica, za katero vemo, da večino leta živi v Dalmaciji, o natančni lokaciji svojega hrvaškega doma pa ostaja skrivnostna, se pravkar nahaja v gradbeni fazi. S partnerjem sta si zaželela ekološko hišo, in ta je že začela dobivati obliko, o čemer Alya svoje spletne sledilce redno obvešča. "Nič več prepiha v bajti," sporoča. 

Vemo, da gre za obmorsko hiško na hrvaškem otoku. Kje točno, ostaja širši javnosti skrito. Stroji brnijo, delavci zlagajo opeke, pevka pa je vse bolj navdušena. "Moja hiška bo končno dobila podobo," je sporočila na svojih profilih in dodala, da bodo okna in vrata kmalu na poti. Dodala je tudi fotografijo, ki razkriva, da bo njena hiška kar konkretna hiša.

"A veš, to so te stvari, ki si jih zapomniš cel lajf. Spomnim se starih staršev, kako sta vedno razlagala, kje sta kaj kupila in kako težko je bilo dobavljivo. Res smo lahko hvaležni, da živimo v času, ko je to vse zelo na izi in hitro," je pripisala fotografiji svojega domačega gradbišča. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta