(FOTO) Atraktivna zmagovalka Exatlona končno pokazala svoje nove prsi

D.Ži
21.04.2022 09:20

Marjanca Polutnik je uresničila svoje dolgoletne sanje in svojo košarico A spremenila v krepek C.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nestrpno so oboževalci in spletni sledilci čakali dan, ko bo Marjanca Polutnik pokazala svoje nove atribute. In ga dočakali. Atraktivna zmagovalka resničnostnega šova Exatlon, v katerem je osupnila s svojo trmo, bojevitostjo in vzdržljivostjo, si je po koncu šova zaželela večjih prsi. Težko bi rekli, da je zaradi košarice A prej bila nesamozavestna ali nesrečna, saj je od suverenosti in zapeljivosti kar pokala, pa vendar ne gre prezreti, da te dni od sreče in zadovoljstva kar žari. Jasno je, da je zdaj sama sebi všeč še bolj, saj se počuti še bolj ženstveno. Po novem je velikost košarice njenega nedrca C. 

Operativno povečanje prsi je bilo dolgo njena želja, po zmagi na Exatlonu pa si je osebna trenerka željo končno uresničila. Razkrila je, da je poseg opravil zdravnik Nevio Medved.

Celjenje in okrevanje sta terjala svoj čas, zdaj pa je Polutnikova svoje spletne sledilce, ki jih je več kot 37 tisoč, že razveselila s prvimi fotografijami, na katerih se dobro vidi, kako bahavo je po novem njeno oprsje, ki v športnem topu še posebej pride do izraza. Svoje dodajo tudi markantne tetovaže, ki krasijo njeno izklesano telo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta