(FOTO) Tim Kores Kori prvič postal oče: "Najsrečnejši trenutek najinega življenja"

A.L.
03.10.2024 15:24

"Julija žari, ta mali pa je 'fejst' lačen," je po rojstvu povedal za 24ur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Letošnjo pomlad sta glasbenik Tim Kores - Kori in harfistka, polovica dua De Liri Julija Veleski Kores sporočila, da je čas za novo poglavje. Preko družbenih omrežij sta sporočila, da se veselita prihoda novega družinskega člana. "Poklon moji dragi ženi in bodoči mami malih Koresov, vem, da je nenavadno darilo in reveal tudi, ampak to si je res želela. No, Foter bom. I’m gonna be a dad," je takrat sporočil Kori.

Danes pa se je mariborski glasbenik znova oglasil na Instagramu, kjer je sporočil, da je prvič postal očka. Seriji fotografij, na katerih pozira skupaj s sinom in svojo ženo, je pripisal le: "Najsrečnejši trenutek najinega življenja."

Nekoliko bolj se je razgovoril za portal 24ur in povedal, da še ni čisto dojel, da je po novem tudi oče. "Vem, da zveni klišejsko, ampak tako je. Najsrečnejši trenutek v najinem življenju. Ne vem, kako bi drugače opisal. Zelo se veselim, sploh tega, da bo začel iz 'ati' klicat 'ata', iz 'ata' pa 'foter'. In tako se tudi počutim, 'foter' sem," je povedal za omenjeni portal in dodal, da sta mamica in dojenček zdrava. In še: "Julija žari, ta mali pa je 'fejst' lačen."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta