(FOTO) Kakšno veselje! Stojan Auer je že tretjič postal dedek, hči Sandra razkrila, da porod ni bil prav lahek

D.Ži
12.09.2024 10:36

Pa je družinska sreča popolna. Sandra Auer in Rok Dajčman sta razširila svojo družino, slavna dedek in babica sta novega člana že držala v naročju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandra in Karmen Auer na obujenem šovu Poglej in Zadeni Reunion. 
Bojan Mihalič

Čisto veselje v družini Auer. In to že tretjič! Ne le, da se je projekt Poglej in zadeni lani uspešno vrnil v življenje, pred dnevi je že tretjič mamica postala Sandra Auer, hči legendarnega voditelja in lokalnega politika Stojana Auerja. Prav prekaljeni televizijec, ki je svoj čas komolce drgnil z največjimi svetovnimi zvezdami, je novico o porodu 38-letne Sandre prvi objavil na družbenih omrežjih. 

"Pa imamo novega člana družine. Dobrodošel," je zapisal poleg fotografije, ki je nastala v porodni sobi. Prišel je deček, ki bo odslej delal družbo sestri Arabeli in bratcu Aljoši. 

Kmalu se je na družbenih omrežjih oglasila tudi Sandra. Objavila je nekaj fotografij s prvega srečanja Stojana in Karmen Auer z novim družinskim članom, vidimo tudi bratca in sestrico, pa tudi srečnega trikratnega očeta Roka Dajčmana

Sandra pravi, da porod ni bil lahek, v porodni sobi je bila več kot 24 ur. "V porodni sobi sva bila z Rokom več kot 24 ur, sam porod ni bil lahek, ti ga pa vsekakor olajšajo ljudje z dušo in srcem, s prijaznostjo in spodbudnimi besedami. Prestala sva štiri izmene zaposlenih in prav vsak je pustil pečat, od vseh babic, doktorjev, pediatrov in na koncu še kolektiv sester, ko sem bila že v sobi za okrevanje," je zapisala nekdanja akterka šova Big Brother, pevka, danes pa medijska ustvarjalka, ki je rodila v mariborski porodnišnici. Družini ob prihodu novega člana čestitamo! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta