(FOTO) Tina Gorenjak sporočila, da je ponovno zbolela za rakom. Pokazala je, kako je videti brez lasulje

D.Ži
28.10.2023 09:24

"Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo," pravi naša priljubljena igralka, ki je dobila še eno težko bitko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Povem le zato, ker sem tu, živa in zdrava, čeprav je bilo kar kritično," piše Tina.
Saša Kovačič

Tina Gorenjak je navdih v marsičem. V svoji drznosti, iskrivosti, nadarjenosti, pa tudi nezlomljivosti in bojevitosti, s katero se loteva težkih preizkušenj v življenju. Da že nekaj časa nosi lasulje, ne skriva, a so mnogi mislili, da se z njimi zgolj modno poigrava. Resnica je mnogo manj zabavna, o tem, kaj preživlja zadnje mesece, se je razpisala na svojem instagramovskem profilu. "V zadnjem času, so se mi zgodile čudovite reči. Partnerska ljubezen, izid prve knjige Najti ljubezen, ki ste jo sprejeli z navdušenjem in še kaj," piše Tina Gorenjak. "Velikokrat dobim komentarje, da se vas je knjiga globoko dotaknila, ker je tako življenjska in je prava protiutež vsem sijočim 'instagramerskim' podobam življenja. Zato čutim, da zdaj, ko sem iz 'tahudega' ven, z vami delim še drugo plat mojih zadnjih nekaj mesecev," nadaljuje. O svojem soočanju z rakom je vselej zelo odkrito govorila. Tudi zdaj, ko se je bolezen vrnila, ni drugače. Zgodilo se je februarja.

Pravi, da to ni bila ponovitev prve bolezni, temveč bolj agresivna in hitrorastoča oblika bolezni, nagnjena k metastaziranju. "Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo. Nekaj mesecev kemoterapije, operacija, obsevanja. Ne bi rada razpredala o bolezni ali trpljenju, saj je ljudi, ki doživljajo podobno zgodbo (žal) ogromno. Povem le zato, ker sem tu, živa in zdrava, čeprav je bilo kar kritično. Povem zato, da dam komu spodbudo, pogum in upanje, da bolezen rak ni nujno 'smrtna obsodba'," vliva Tina pogum vsem, bijejo to bitko z jo, ali pa jo morda še bodo.

Delila je tudi fotografijo, na kateri jo vidimo brez lasulje. Pošalila se je, da bo sedaj lahko brez nje odšla v trgovino, ne da bi jo ljudje ob tem spraševali, kaj je z njo narobe. "Za nastope v javnosti pa jo bom vseeno obdržala. Ne zato, ker bi me bilo sram, samo bolj prijetno se počutim z daljšimi lasmi," piše Tina, ki se je v petek udeležila tudi humanitarne modne revije, ki jo je v mariborski Kazinski dvorani gostilo Društvo za boj proti raku Maribor v sodelovanju z butikom Perfect Desscode.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta