(FOTO) Tragična smrt 23-letne športnice: Med oddihom z zaročencem zdrsnila 80 metrov v globino

A.L.
27.08.2024 09:07

Za zdaj ni znano, ali ji je spodrsnilo ali pa se ji je odlomil kos skale.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o smrti komaj 23-letne Natálie Štíchove, ki je veljala za eno najbolj obetavnih čeških gimnastičark. "Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je po tragični nesreči za vedno zapustila naša čudovita prijateljica, gimnastičarka, reprezentantka in trenerka Natálka Štíchová," je na Instagramu objavil TJ Klub Sokol Příbram. Umrla je 21. avgusta zgodaj zjutraj.

"Natália je v svojem kratkem življenju osrečevala vse okoli sebe in takšne se je bomo spominjali za vedno. Celotni družini in prijateljem izrekamo globoko sožalje ter pošiljamo veliko moči in podpore," so dodali.

Nesreča se je zgodila med oddihom, ki si ga je privoščila s svojim zaročencem. Med pohodom po Alpah naj bi se želela fotografirati, pri tem pa je zdrsnila okoli 80 metrov v globino. Za zdaj ni znano, ali ji je spodrsnilo ali pa se ji je odlomil kos skale, pišejo mediji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta