(FOTO) Upokojeni nogometaš živi kot kralj: Zakaj ima danes bistveno več denarja kot nekoč?

A.L.
11.01.2024 10:45

V svoji nogometni karieri, v kateri je med drugim nosil drese Interja, Newcastla in Wolfsburga, je skupno zaslužil 4,5 milijona evrov, danes pa ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Martins je že v času svoje športne kariere v domovino pošiljal denar, odprl je tudi fundacijo za najranljivejše.
Profimedia

Nekdanji napadalec Interja Obafemi Martins se je po končani nogometni karieri vrnil v Nigerijo, danes pa v rodnem Lagosu živi kot prava zvezda. Leta 2021 je končal kariero in življenje posvetil povsem drugim poslom. Kot kaže, mu je uspelo.

Sprva je 39-letnik lansiral verigo oblačil, katere logotip ima njegovo prepoznavno salto, s katero je pogosto proslavljal zadetke. Konec lanskega leta se je vključil v gostinstvo in odprl nočni klub Cosa Nostra, ki danes velja za eno najbolj priljubljenih zbirališč za vse, željne zabave v Nigeriji.

Martins je že v času svoje športne kariere v domovino pošiljal denar, odprl je tudi fundacijo za najranljivejše. Dobrota se mu očitno vrača, danes mu posel cveti, dobro pa mu gre tudi v zasebnem življenju, pišejo tuji mediji. Njegova največja podpornica je žena Nadine Nfemi.

Zaradi svojega razkošnega življenjskega sloga je gost vseh večjih družabnih dogodkov, na nedavni prireditvi pa modnim poznavalcem ni ušla podrobnost, da je tisti večer nase nadel več deset tisoč evrov vredno obleko.

V svoji nogometni karieri, v kateri je med drugim nosil drese Interja, Newcastla in Wolfsburga, je skupno zaslužil 4,5 milijona evrov, danes pa je njegovo premoženje ocenjeno na 22,5 milijona evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta