(FOTO) Zaljubljeni do ušes: Lepa hči Johnnyja Deppa se med kosilom nežno poljublja s svojo punco

D.Ži
01.08.2023 09:38

Trenutno jo gledamo v razvpiti seriji Idol, njeno zasebno življenje pa je že nekaj časa bistveno bolj umirjeno in idilično.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Lily-Rose Depp, 24-letna igralka in hči slavnega Johnnyja Deppa, je med sproščenim kosilom s svojo punco, reperko z umetniškim imenom 070 Shake, v Los Angelesu pokazala svoj izklesan trebuh.

Profimedia

Zvezdnica serije Idol je združila modri top z belimi kratkimi hlačami. Svetle lase je tokrat spela v figo, videz pa dopolnila s črnimi sončnimi očali. Sproščena oprava, kot nalašč za kosilo s svojo drago. 

Profimedia

Glasbenica 070 Shake je nosila rdeč dres lige NFL in široke črne hlače. Dvojica je v restavracijo prišla z roko v roki, zaradi izjemne priljubljenosti serije Idol sta pritegnili kar nekaj radovednih pogledov.

Profimedia

Da med njima ni samo prijateljstvo, so mediji prvič namignili v začetku leta, kasneje je igralka potrdila, da se je njuna zveza začela januarja, malo za tem je objavila tudi romantično fotografijo, na kateri se poljubljata.

"Štiri mesece z mojo simpatijo," je takrat pripisala fotografiji. Sodeč po poljubih in drugih nežnostih, ki sta si jih izmenjali med kosilom, se je ljubezen med njima očitno na polno razcvetela.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta