(FOTO) Zrela ljubezen: Zlatan Ibrahimović ljubi to 11 let starejšo svetlolasko. Pa govorice, da jo vara?

D.Ži
07.06.2023 11:27

Legendarni švedski nogometaš bo v bodoče imel veliko več časa za varstvo otrok in gospodinjenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nogometaš Zlatan Ibrahimović je trenutno tema vseh svetovnih medijev, saj se je po dolgih letih poslovil od kluba Milan in nogometne kariere, v kateri je pustil res velik pečat.

Profimedia

Enainštiridesetletnik, znan po neposrednosti in muhavosti, se bo zdaj bolj posvetil družini, natančneje svoji partnerki Heleni Seger, ki je prav tako povsem drugačna od vseh ostalih žena nogometašev, in sinovoma Maximilianu in Vincenciju.

Profimedia

Zlatan in Helena sta v zvezi od leta 2001, v enem od intervjujev se je ona nekoč spomnila njunega prvega srečanja.

"Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Imela sem že uspešno kariero, svoj denar in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me podpiral. Bila sem neodvisna, on pa niti ne moj tip moškega. Ob prvem srečanju je s svojim ferrarijem zaprl pot mojemu mercedesu, videla sem le njegov velik nos in zlato uro na roki. Bila sem slabe volje, kričala nanj in ni mu bilo všeč," se spominja Helena.

Profimedia

Čeprav svoje zasebno življenje skrivata, je znano, da svetlolaska uživa v hitrih vožnjah z motorjem, nerada namenja veliko časa urejanju, meni, da ima prevelike ustnice, prekratke noge, in se počuti bolje v kavbojkah kot v dizajnerskih oblekah. Za netipično nogometaško ženo jo dela tudi dejstvo, da nima zaposlene gospodinje.

Profimedia

V njunem dolgem razmerju so ju večkrat spremljale govorice o Zlatanovih aferah, ena od žensk, s katero so ga povezovali mediji, pa je bila seksi italijanska novinarka Diletta Leotta, s katero je posnel reklamo. Zlatan govoric ni želel komentirati, kako zelo obožuje svojo Heleno, pa kaže njegov odgovor na novinarsko vprašanje, kakšne ženske so mu všeč.

Profimedia

"O kakšnih ženskah govorite? Želim si samo eno žensko," je dejal Ibrahimović in mislil na svojo Heleno.

Helena se je po karieri v svetu mode posvetila podjetništvu in vodi večino Zlatanovih poslov ter je odgovorna za milijonske pogodbe, ki jih ima nogometaš s sponzorji.

Profimedia

52-letna Helena prihaja iz družine skromnega porekla, nekaj časa je delala kot natakarica in prodajalka, da si je lahko plačala študij. Po izobrazbi je magistra ekonomije, dela pa kot direktorica podjetja.

Profimedia

Par se po toliko skupnih letih še vedno ni poročil. Leta 2006 se jima je rodil prvi sin Maximilian, leta 2008 pa drugi sin Vincent. Mediji so svoj čas celo pisali, da med Zlatanom in Heleno velja dogovor, da bo po upokojitvi Zlatan skrbel za otroke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta