Kaj jo je tako ganilo? Marjetka v solzah, ko ji je Raay ob začetku turneje uresničil veliko željo za 40. rojstni dan

D.Ži
24.11.2023 09:34

Maraaya sta v Ateljeju Šempeter predstavila svoj prvi album "Pesmi, ki jih piše življenje", turnejo, duet z Modrijani ... Marjetka pa je zajokala od sreče, ko ji je Raay pred vsemi zaupal, da bosta 25. maja koncertirala v Križankah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Maraaya bosta naslednje tedne nizala koncerte, 25. maja pa zavzela Križanke. 
Neo Visuals

Maraaya sta na druženju v Ateljeju Šempeter predstavila svoj prvi album "Pesmi, ki jih piše življenje", koncertno turnejo, duet z Modrijani ... Marjetka pa je zajokala od sreče, ko ji je Raay pred vsemi zaupal, da bosta 25. maja gostila koncert z gosti v Križankah. 

Maraaya in Manca Špik, njuna dolgoletna prijateljica in glasbena sopotnica je albumu in turneji zažela veliko uspehov. 
Neo Visuals

Atelje Šempeter v Šempetru pri Novi Gorici, kjer sta Maraaya ob koncu poletja posnela video za pesem Lubi, je gostil dogodek ob 20-letnici njunega zasebnega in glasbenega prepletanja. 

Modrijani in Manca Špik  
Neo Visuals

Prisotni, med katerimi so bili Jan Plestenjak (pobudnik dueta V naju še verjamem), Nina Ivanič (igra v videu Zdaj pa greš), Manca Špik, Til Čeh, Luka Basi, akademska slikarja Klemen Brun in Maša Gala ter pevka Nina Sirk - zmagovalka prve polfinalne oddaje letošnjih Talentov, so lahko prisluhnili živim izvedbam izbranih uspešnic z albuma "Pesmi, ki jih piše življenje", s katerimi navdušujeta tudi na svoji prvi koncertni turneji "20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let". 

V duetu "Darilo" - katerega spremljevalni video že trenda na YouTubu - so se jim na odru pridružili še Modrijani, ki so zbrane pocrkljali tudi s prvo živo izvedbo še neizdane pesmi, ki sta jo zanje napisala Raay in Marjetka. 

Maraaya sta skozi dve desetletji ustvarjanja spletna številna prijateljstva in vznemirljiva sodelovanja.  
Neo Visuals

Čisto na koncu programa, ko so zbrani že prijeli kozarce in se namenili okušati primorske dobrote, pa je Raay svoji dragi pripravil še posebno presenečenje. 

(VIDEO) Marjetka iz Maraaye v sebi tri leta skrivala bolečo zgodbo, ki je zdaj do solz ganila Slovenijo

Ker si je Marjetka za prihajajoči 40. rojstni dan zaželela, da bi lahko svoje pesmi zapela tudi na velikem koncertu, je za 25. maj rezerviral ljubljanske Križanke, kjer bosta gostila svoj največji koncert v karieri. 

Kariera Luke Basija je skoraj od samega začetka tesno povezana z Raayem in Marjetko.  
Neo Visuals

Še prej pa ju čaka turneja, katere koncerti se razprodajajo kot po tekočem traku. Razprodala sta tako že koncerte na Ptuju, v Celju, Rogaški Slatini, Krškem na Jesenicah, v Mariboru in v Ljubljani, novi v prodaji so koncerti v Zagorju ob Savi, Žalcu, Morski Soboti in Slovenskih Konjicah.

Prijatelji in glasbeni sopotniki. Til Čeh, Manca Špik in Luka Basi 
Neo Visuals
Jan Plestenjak in Modrijani 
Neo Visuals
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta