(VIDEO) Nuša Derenda o občasno razburkanem morju: "Za ljubezen je treba vztrajati tudi takrat, ko ni pocukrana"

D.Ži
11.07.2022 08:06

Premierno je ena naših najboljših pevk Valček zapela na letošnjih Melodijah morja in sonca v Portorožu, kjer je zasedla odlično 2. mesto. Zdaj skladba in videospot prihajata na radijske in TV postaje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleš Rosa

Ves čas je nastopala, sodelovala v različnih duetih, vendarle pa je čakala na pravi trenutek in pravo pesem za vrnitev na glasbene lestvice. Pa tudi album prihaja. Pred kratkim je Nuša Derenda svojim oboževalcem naznanila, da prihaja zanjo novo glasbeno obdobje. Prav te dni snema nove pesmi in prvi novo smo že slišali. Valček. Gre za skladbo o ljubezni dveh, ki že vrsto let plujeta na isti barki, včasih po mirnem, včasih po razburkanem morju. "Z njo se bodo poistovetili vsi, ki vedo, da je za ljubezen treba vztrajati tudi takrat, ko ni tako pocukrana, kot mislimo, da mora biti," pravi Nuša.

Neo Visuals

Premierno je Valček zapela na letošnjih Melodijah morja in sonca v Portorožu in zasedla odlično 2. mesto. Zdaj skladba in videospot prihajata na radijske in TV postaje.

"Toliko vam imam še za povedati. Veliko sem razmišljala, kaj želim sebi in svojim poslušalcem dati v prihodnosti. Želim peti zgodbe, ki se me dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živim in zato še toliko bolj čutim," pojasnjuje Nuša. In dodaja: "Presrečna sem zaradi odzivov gledalcev in obiskovalcev letošnjih Melodij morja in sonca. S svojimi največjimi hiti iz tega festivala - Boginja in Ne kliči me, sem pristala na 2. mestu. To je prekrasna popotnica za pesem. Hvala vsem!"

Za svoj glasbeni povratek se je Nuša povezala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem, ter Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi. Marjetka v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih in inspiracijo za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in Nušinega pogleda na svet.

"Nuša je velika inspiracija zame. Ne samo kot pevka, ampak tudi kot oseba, človek, ki ve, kaj hoče in ki ima še ogromno za povedati. Veselim se, da smo hitro našli skupni jezik in da uživamo v ustvarjanju novih zgodb, ki bodo, verjamem, pustile pečat na mnoge," je izid Valčka pospremila Marjetka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta