(FOTO) Uau, Marjetka! Tako očarljivega dekolteja na naši lepi pevki še nismo videli

D.Ži
17.06.2022 09:15

Naša priljubljena pevka ne slovi kot ena tistih estradnic, ki se neprestano razkazujejo. A tokrat je naredila izjemo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Da je Marjetka Vovk izjemno čedna ženska, je jasno. Pa tudi to, da ni ena tistih slovenskih estradnic, ki na družbenih omrežjih neprestano pozirajo v tangicah in razkazujejo druge atribute. Z lepimi fotografijami ne skopari, a rada ohrani kak zapet gumbek več. Presenečenje je zato bilo toliko večje, ko je pred dnevi svoje spletne sledilce razveselila z zelo poletno fotografijo, na kateri pozira v lahkotni poletni obleki ob morju. Obleka je zelo posebna iz dveh razlogov. Prešita je z marjeticami, kar se lepo navezuje na njeno ime, hkrati pa razkriva čudovit Marjetkin dekolte, ki ga v tako bahavi luči že dolgo nismo videli.

Mamica dveh sinov je res v vrhunski formi, kar je rezultat tega, da zase zelo dobro skrbi, svoje pa seveda doda tudi ljubezen. Pa morje? Fotografija je nastala med snemanjem spota, vemo pa tudi, da sta Raay in Marjetka pred dnevi spet bila ob morju, saj sta svoje glasbenike podpirala na festivalu CMC v Vodicah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta