Kate, kaj je v resnici narobe? Princesa za operacijo ni povedala niti zaskrbljenim prijateljem in sorodnikom

D.Ži
26.01.2024 10:57

Daleč od oči javnosti te dni po operaciji spodnjega dela trebuha okreva žena britanskega prestolonaslednika, palača pa o njeni diagnozi molči.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kate pred operacijo o posegu ni govorila skoraj z nikomer. Palača pomirja, da naj ne bi šlo za onkološko situacijo. 
Profimedia

Po nepričakovani in precej v skrivnost zaviti hospitalizaciji princese Kate se milijoni po svetu sprašujejo, kakšen poseg je pravzaprav prestala. Vir blizu kraljeve družine je za People povedal, da naj bi vse skupaj bilo zelo resno, a ne zaskrbljujoče.

Medtem ko poskuša Buckinghamska palača pomiriti kraljeve oboževalce, da je valižanska princesa v redu in da poseg v spodnjem delu trebuha ni bil nič hujšega, so številni zaskrbljeni. Viri so za revijo People namreč razkrili, da Kate za operacijo ni povedala niti prijateljem in družinskim članom razen najožjemu družinskemu krogu. A glede na to, da so ji zdravniki predpisali 10 do 14 dni okrevanja, očitno ni šlo za nekaj povsem nedolžnega.

Londonska klinika, kjer okreva princesa Kate. 
Profimedia

"Glede na dolžino njenega okrevanja se sliši resno, vendar je v dobrih rokah, pa tudi doma bo imela vso nego in podporo, je fit mlada ženska. Prepričan sem, da si bo opomogla," je povedal vir blizu kraljeve družine. 

Svojo bolno ženo je v bolnišnici obiskal tudi princ William. 
Profimedia

Kate so v zasebno londonsko kliniko sprejeli 16. januarja, Kensingtonska palača pa je novico objavila naslednje jutro in dodala, da naj bi se princesa "vrnila k javnim dolžnostim šele po veliki noči". Ponovili so tudi, da ne gre za rakavo obolenje.

Ena od sob na zasebni kliniki, kjer se cene za dan oskrbe vrtijo okoli 4000 evrov. 
Profimedia

"Fizioterapevti so neverjetni, pomagajo ti okrevati in se postaviti na noge. Po abdominalni operaciji potrebuješ veliko potrpljenja in na začetku je malce strašljivo," pravi poznavalec klinike. Pred posegom bi bila morala Kate obiskati Rim in neko tujo vojaško bazo, zdaj pa bo okrevala v Windsorju, preložila je že vse obveznosti.

Kate je decembra s svojimi otroki pripravila tudi nekaj daril za pomoči potrebne družine. 
Profimedia

Piarovka in poznavalka kraljeve družine Shannon Felton Spence je za Fox News Digital povedala, da je bila Katina operacija presenečenje tudi za tiste, ki so blizu kraljeve družine, in da o tem ni govorila skoraj z nikomer. Kate, pravi, je zelo zasebna ženska in jo zmeraj najbolj skrbi, kako bodo informacije vplivale na njene otroke, to naj bi bil tudi glavni razlog skrivnostnosti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta