Z Meghan nekaj ni v redu: Močno shujšana in vidno utrujena vojvodinja vzbuja skrb

D.Ži
25.10.2023 11:16

Poznavalci pravijo, da naj bi se žena princa Harryja v bitki za ohranjanje življenjskega sloga na veliki nogi znašla v hudem stresu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zdi se, da poslovno nič ne gre po načrtih, življenje na veliki nogi pa veliko stane. 
Profimedia

Vojvodinja Meghan (42) ima vse, kar si ženska lahko želi. Denar, kariero, princa, ki je celo zapustil svoje kraljestvo, da bi z njo na novo zgradil življenje v ZDA, in sanjska postavo. Ali pač?

Ni skrivnost, da je žena princa Harryja (39) v zadnjih mesecih močno shujšala. Ampak ... zakaj? Stres. Tako vsaj meni poznavalec kraljevskih razmer, s katerim se je pogovarjal In Touch Weekly. Ljudi iz njene bližine bojda vse bolj skrbi njen opazno utrujen, potrt in shiran videz. "Nekaj ​​ni v redu. Očitno ne skrbi dovolj zase, zato je videti zaskrbljujoče shujšana," pravi vir. In dodaja: "Meghan se seseda pod vsem pritiskom, ki se je zgrnil nanjo. To lahko vidite."

Meghan in Harry naj bi razmišljala o selitvi v Malibu. 
Profimedia

Še posebej naj bi jo pestilo dejstvo, da je odgovorna za "Harryjevo odtujenost od kraljeve družine". Princ ubežnik je leta 2020 skupaj z njo zapustil britansko kraljevo družino. Odnosi v družini so od takrat zelo napeti.

Vojvodinja naj bi bila zadnje čase pod hudim stresom. 
Profimedia

Harry je sicer večkrat javno poudaril, da naj bi odmik od družine bil njegova ideja, a mnogi za to odločitev krivijo Meghan. Njuno selitev v ZDA so celo posmehljivo poimenovali Megxit, nanaša se ne Brexit, izstop Velike Britanije iz EU.

A matere dveh otrok ne pestijo ​​le očitki, velik problem naj bi ji predstavljale tudi denarne skrbi. Računi se bojda hitro kopičijo, njuni poslovni načrti pa gredo vse bolj po bregu navzdol. 

Paru je medtem hrbet obrnil tudi Spotify. Njuna pogodba s ponudnikom pretočnih vsebin je bila vredna 20 milijonov dolarjev. Insajder je v četrtek v pogovoru za In Touch Weekly razkril: "Meghan čuti, da se mora nenehno boriti, da bi si lahko privoščila življenjski slog, kot sta ga s Harryjem vajena. Prav tako se bori tudi za to, da bi z otrokoma lahko preživela čim več časa. Veliko vsega ima v mislih," pravi vir. 

Vojvodinja Meghan je opazno shujšala. 
Profimedia

Meghan poskuša spet oživeti svojo kariero spletne vplivnice. Po poročanju Sunday Expressa naj bi jo menedžment pozval, naj poskuša čim prej spet zagnati svoj blog The Tig, ki ga je zaprla pred poroko s princem. 

Mnogi Meghan krivijo za prinčeve uničene odnose z bratom in očetom. 
Profimedia

Pred poroko je Meghan s svojimi sledilci delila objave o življenjskem slogu, kulinariki in lepoti, preden je končala svoj "srčni projekt" in postala vojvodinja. 42-letnica naj bi že dobila nekaj dragocenih poslovnih nasvetov od prijateljice Gwyneth Paltrow, ki z lastnim blogom za dobro počutje služi milijone. Harry in Meghan naj bi tudi razmišljala o selitvi iz Montecita, saj naj bi se izkazal kot ne dovolj dobro okolje za njiju. Pogled usmerjata proti Malibuju, iskala naj bi tudi prostor v Londonu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta