Princ Harry spet ostro napadel kraljevo družino: Ležal sem na tleh in nihče mi ni pomagal

D.Ži
04.09.2023 11:37

Mlajši sin britanskega kralja se je v novem dokumentarcu spomnil težkih dni po vrnitvi z vojaške misije, s travmami se je moral spopasti kar sam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V novem Netflixovem dokumentarcu Heart of Invictus je princ Harry znova napadel kraljevo družino in jo obtožil zanemarjanja, ko se je pred leti vrnil iz Afganistana.

Leta 2008 se je sussekški vojvoda vrnil z vojaške misije, vendar menda ni bilo nikogar v družini, ki bi mu pomagal pri soočanju s travmami, ki jih je doživel. "Na žalost sem tako kot mnogi med nami prvič pomislil na terapijo, ko sem ležal na tleh v položaju zarodka in si želel, da bi se s svojimi težavami spopadel prej. In to je nekaj, kar želim spremeniti," je rekel Harry.

Profimedia

Novi dokumentarec, ki je že na voljo na Netflixu (za zdaj samo v Ameriki), je Harryju in Meghan prinesel vrtoglavih 80 milijonov dolarjev zaslužka, sestavljen pa je iz petih epizod. V njem se je Harry predstavil kot oče dveh otrok, lastnik psa, mož in pokrovitelj Invictus Games Foundation, fundacije, ki pomaga vojnim veteranom pri psihičnem okrevanju.

Ob tej priložnosti je poudaril, kako težko se je soočil z materino smrtjo pri 12 letih. "Že takrat nisem imel nobene podpore. Ne družine, ne strokovnjakov, ki bi mi lahko svetovali in razjasnili, kaj se z mano dogaja," je rekel Harry.

Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan močno upata na uspeh svojega novega dokumentarca, potem ko je bil njihov donosen podcast na Spotifyju junija odpovedan, serija Harry & Meghan pa ni prejela tako pozitivnih kritik, kot sta si jih obetala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta