Ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga: Denis Avdić presenetil z razkritjem, kaj bo počel v bodoče

D.Ži
26.09.2024 11:54

Ićkoti so očitno preteklost, pred priljubljenim radijcem pa je novo vznemirljivo poglavje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Denis bo v kratkem razkril, kdo vse mu bo še delal družbo na odru. 
Pro Plus

Leto sprememb in novosti, vsaj za Denisa Avdića, ki se je v jutranjem programu Radia 1 najprej moral soočiti z odhodom Jane Morelj iz svojega šova, v začetku meseca pa je preko družbenih omrežij naznanil, da se zaključuje tudi več kot uspešna turneja predstav Ićkoti 1 in 2, zadnji dve ponovitvi sta se zgodili v ljubljanski Festivalni dvorani. Zdaj je v etru Radia 1 napovedal svoj novi projekt. 

Gre za novo predstavo Janezi oziroma novoletni festivalček smeha, v sklopu katerega bodo po vzoru Ićkotov občinstvo zabavali priznani slovenski komiki. Denisu se bosta na odru pridružila tudi Rok Škrlep in Gašper Bergant, ostale nastopajoče bo Denis razkril v kratkem. 

Kot je povedal v svojem jutranjem šovu, je zdaj končno pripravljen početi nekaj, kar mu poslušalci že leta in leta govorijo. Nekdo mu je rekel celo, da je večji Slovenec kot Deželak.

"Ićkoti so bili očitno zadnji poskus zanikanja, tako da, Lara, nareži potico, Lara, raztegni meh. Ta teden boste poslušali Janez Avdić show, ker po dveh Festivalićih smeha zdaj prihaja še Festivalček smeha, to, kar sem v resnici hotel narediti že ves čas. In ta festivalček nosi naslov Janezi. Sami Slovenci smo notri, Janezi moramo skupaj držati. In Janezi bomo s Festivalčkom smeha začeli 1. decembra v Hali Tivoli! Zakaj takrat? Ker vas bi radi ogreli s smehom, zato da boste prišparali na kurjavi. Karte gredo v prodajo ta petek ob 9:45, ampak vi si jih lahko zagotovite že prej, da vam bojo vsi sosedje fouš," je napovedal Denis.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta