Na silvestrovo umrl eden od junakov šova Ljubezen po domače: "Zvezda si bil in odšel med zvezde"

D.Ži
04.01.2024 10:04

Njegovo sodelovanje v oddaji je bilo kratko, a mnogim je s svojo srčnostjo ostal v spominu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V oddaji je prejel le eno pismo zainteresirane kandidatke. 
Profimedia

Tiho in povsem nepričakovano se je pred dnevi poslovil akter Ljubezni po domače, enega najbolj priljubljenih šovov na Pop TV. Morda vam ni prav zelo ostal v spominu, ker je njegovo sodelovanje bilo zgolj kratko. Novica o smrti 44-letnika se je razširila po družbenih omrežjih, podrobnosti o mnogo prerani smrti skoraj ni, razen da je umrl na silvestrovo.

"Vedno si bil prvi in vsem pomagal! Kako ti naj sedaj povrnemo in poplačamo vso to dobroto in nesebično pomoč? Hvala ti, Marko, za vse, v naših srcih boš ostal za vedno. Zvezda si bil in odšel si med zvezde," se mu je na spletu poklonil prijatelj. 

Sodeloval je v drugi sezoni šova, a se mu ljubezen tam ni nasmehnila. Prejel je le eno pismo zainteresirane kandidatke, zato se je njegovo sodelovanje v oddaji hitro zaključilo. Kot smo prebrali v medijih, naj bi kasneje stik z njim vendarle navezala ženska, ki ga je želela spoznati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta