Ni zdravila zanj: Žena razkrila, kakšno je resnično zdravstveno stanje Brucea Willisa, oboževalci so zelo zaskrbljeni

D.Ži
28.09.2023 08:54

Bolezen je končala bleščečo kariero enega največjih hollywoodskih zvezdnikov, zdaj njegova žena o diagnozi osvešča javnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bruce Willis se tu in tam še pokaže v javnosti, njegove filmske kariere pa je zaradi bolezni nepreklicno konec. 
Profimedia

Emma Heming Willis je sledilce na Instagramu razžalostila z novimi informacijami o demenci Brucea Willisa. Odkar so Bruceu diagnosticirali frontotemporalno demenco, želi v javnosti povečati ozaveščenost o tem stanju, zato je z oboževalci delila nekaj informacij v podporo svetovnemu tednu ozaveščanja o FTD. V videu je povedala, da za moževo bolezen žal ni zdravila.

"FTD pomeni frontotemporalno demenco ali degeneracijo," je zapisala. "Prizadene čelne in temporalne režnje možganov. Danes za to bolezen še ni zdravila ali individualnega zdravljenja. Dobrodošli v Svetovnem tednu ozaveščanja o FTD 2023. Navdušena sem nad ozaveščanjem o tej bolezni, imenovani frontotemporalna demenca, ki je vstopila v svet naše družine. Upam, da se boste iz tega tedna naučili kaj novega in uporabnega. Tukaj sem, da naslednji družini sporočim, da ni sama in da obstajata razumevanje in upanje v naši močni skupnosti," pravi igralčeva žena.

Emma Heming Willis gostuje v številnih oddajah in ozavešča javnost o moževi diagnozi.
Profimedia

Sledilci so se ji v komentarjih zahvalili za trud.

Willisu so lansko poletje diagnosticirali demenco, od takrat pa se njegova sedanja žena Emma in bivša Demi Moore neumorno trudita, da bi z igralcem preživeli čim več nepozabnih trenutkov.

Bruce Willis dneve večinoma preživlja v družbi družine in bivše žene.
Profimedia

Zaradi bolezni je moral igralec prekiniti svojo uspešno kariero, njegovi družinski člani pa javnost redno obveščajo o njegovem zdravstvenem stanju. Povsem iskreno so povedali, da na čudež več ne upajo in da zagotovo ne bo šlo na bolje. 

Bruce WIllis in Emma Heming
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta