Pozabljena in nepriljubljena: Palača povsem prezrla rojstni dan vojvodinje Meghan, javno ji niso voščili niti prijatelji

D.Ži
08.08.2023 10:57

Svoj čas so jo zasipavali z lepimi željami, zdaj se njenemu osebnemu prazniku niso poklonili niti s skromnim tvitom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kraljeva družina letos vojvodinji Meghan ni javno voščila ob njenem 42. rojstnem dnevu, kot je to običajno počela na družbenih omrežjih. Ko gre za druge člane kraljeve družine, se objave s čestitkami in lepimi željami kar vrstijo. Prej so ji na ta način vedno zaželeli vse najboljše in počastili 4.avgust. Letos je dopolnila 42 let, a tudi Meghanini najbližji slavni prijatelji, vključno s Sereno Williams, se niso javno oglasili.

Profimedia

Veliki oboževalci kraljeve družine v tem brez dvoma vidijo dokaz še bolj zaostrenih odnosov med sussekškima zakoncema in Harryjevim bratom Williamom, svakinjo Kate, kraljem Karlom in kraljico Camillo. 

Tisti, ki v imenu palače upravljajo s profili na družbenih omrežjih, poskušajo neprijetno vzdušje rahljati s pojasnilom, da preko družbenih omrežij za rojstni dan čestitajo le delovnim članom kraljeve družine, kar Meghan ni. No, njihovih voščil iz preteklosti se še se dobro spomnimo.

Profimedia

Harry je v svoji kontroverzni avtobiografiji "Spare" ostro kritiziral kraljevo družino, enako je storil skupaj z Meghan tudi v dokumentarni seriji na Netflixu, zato ne preseneča, da med nekdaj zelo povezanimi družinskimi člani vlada prava ledena doba.

To je bil Meghanin prvi rojstni dan po smrti kraljice Elizabete in prvi v času vladavine kralja Karla, katerega kronanja se ni udeležila.

Profimedia

Lani so Meghan čestitali Kate, William ter kralj Karel in  Camilla.

Na njen rojstni dan sta bila Harry in Meghan opažena na večerji v Montecitu, široko nasmejana, čeprav nekateri trdijo, da se za nasmehi skriva kup razočaranja nad vsem, kar jima trenutno v življenju ne gre po načrtih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta