Slavni režiser ima hud fetiš: Plesalki naj bi za poredno sesanje plačal visoko napitnino

D.Ži
31.05.2023 10:49

Ni naključje, da se v filmih Quentina Tarantina pojavlja toliko prizorov ženskih nog. Njegova strast v Hollywoodu že dolgo ni skrivnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekoč se je Quentin Tarantino v oddaji Jimmyja Kimmla oboževalki podpisal na stopalo. 
Profimedia

Legendarni ameriški filmski režiser, 60-letni Quentin Tarantino, je te dni spet pristal v središču pozornosti, potem ko so mediji poročali, da naj bi plesalki v slačibaru plačal neverjetnih 10.000 dolarjev, da ji je lahko lizal stopala.

Dvakratni oskarjevec, za katerega so že desetletja govorili, da ima fetiš na ženska stopala - ta se pogosto pojavljajo tudi v njegovih filmih -, naj bi plesalki v striptiz klubu plačal petmestno napitnino, da mu je pustila sesati nožne prste in lizati spodnji del stopal, poroča Daily Mail.

Profimedia

Uslužbenec hollywoodskega nočnega kluba Crazy Girls, znan po vzdevku Lowlife, sicer ni navedel, kdaj in kje je do te spolne prakse prišlo, je pa v epizodi podcasta "Get in the Car" podal nekaj precej nazornih trditev. Spomnil se je, kako je Quentin nekoč zahteval VIP sobo s plesalko z največjim oprsjem in obilno zadnjico. Prizore naj bi opazoval iz čiste radovednosti.

"Sezul ji je škornje, enega za drugim, samo zato, da ji je lahko začel lizati spodnji del stopal in sesati prste. Po približno 30 minutah se je Tarantino ustavil in njena stopala so bila videti nagubana kot suhe slive. Mislim, da ji je dal deset tisočakov," je povedal Lowlife.

Prizori Tarantinovih filmov pogosto vsebujejo bližnje posnetke človeških stopal, zato so ga o domnevnem fetišu na stopala nekoč celo povprašali.

Profimedia

"Veliko dobrih filmov vključuje stopala. Pred mano je bil tisti, ki je definiral nožni fetišizem, režiser Luis Buñuel. Tudi Hitchcocka so obtožili tega, pa tudi Sofio Coppolo," je Quentin dejal v intervjuju za GQ leta 2021.

Leto pred tem je Brad Pitt njegov fetiš razkril, ko je prevzel nagrado za najboljšo stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč ... v Hollywoodu. Pošalil se je, da je režiser iz čevljev izvlekel več žensk kot ameriška agencija za varnost na potovanjih in se duhovito zahvalil soigralcem - Leu DiCapriu, Margot Robbie in stopalom Margot Robbie.

Profimedia

Zanimiv je tudi podatek, da je Quentinova muza, igralka Uma Thurman, med zabavo, ki je bila organizirana v čast njegovi karieri, režiserju dovolila piti šampanjec iz svojih čevljev. Zgodilo se je v newyorškem klubu Friars Club Roast. Oba sta znana kot eden najbolj znanih igralsko-režiserskih tandemov v Hollywoodu, odkar se je leta 1994 udeležila avdicije za kultni Šund. Nato je dobila glavno vlogo v njegovi franšizi Ubila bom Billa, po kateri jo je označil za svojo muzo. Romantičnega odnosa naj med njima ne bi bilo.

Quentin je od leta 2018 poročen z izraelsko pevko Daniello Pick, s katero je leta 2020 dobil sina Lea, lani pa hčerko, katere imena ni javno razkrili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta