(VIDEO) Brad Pitt razkril, kateri filmski spolni prizor mu je najljubši. Ne, ni tisti z Angelino ...

D.Ži
13.01.2023 10:11

Oboževani hollywoodski lepotec je tekom kariere poljubljal številne zvezdnice, a en intimen prizor mu je ostal v posebej lepem spominu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julia Ormond in Brad Pitt leta 1994 v Jesenski pripovedi
Profimedia

Brad Pitt je igral v nekaterih precej znanih filmskih intimnih prizorih, eden najbolj nepozabnih pa ostaja tisti z njegovo zdaj že bivšo ženo Angelino Jolie v akcijski uspešnici Gospod in gospa Smith.

Ni pa ta prizor tisti, ki ga je oskarjevec označil za svojega najljubšega vseh časov. V intervjuju za revijo W, katere naslovnico tokrat krasi prav on, je Brad razkril svoj najljubši intimni trenutek na filmu.

59-letni zvezdnik je dejal, da se je zgodilo med snemanjem serije Dallas.

Rosno mladi Brad Pitt je med letoma 1987 in 1988 igral v seriji Dallas. 
Profimedia

"To je bilo v seriji Dallas. Moral sem se valjati po senu v hlevu. Mislim, da nisem imel meje. Kar kotalil sem se in kotalil," je povedal igralec.

Brad se je med letoma 1987 in 1988 pojavil v štirih epizodah Dallasa kot Randy, fant Charlie Wade, ki jo igra Shalane McCall.

Shalane je postala njegova punca tudi v resničnem življenju, takrat je bila stara le 15 let.

Brad Pitt leta 1987, ko je igral v Dallasu. 
Profimedia

Tako Brad kot Shalane sta bila takrat zelo mlada in to je bil eden tistih prizorov, ki se jima je zagotovo vtisnil v spomin.

Zadnje čase Brad polni naslovnice s svojim novim dekletom Ines de Ramon.

Brad Pitt and Angelina Jolie leta 2005. Zaljubila sta se med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Ostalo je zgodovina. 
Profimedia

Novopečeni par je novo leto 2023 pričakal na počitnicah v Mehiki, dobro obveščeni bližnji viri pa trdijo, da je med njima nastala zelo resna zveza.

"Brad se trenutno ne videva z nikomer drugim in je zelo srečen z Ines. Skupaj sta in se imata super. Lepo jima je, brez kakršnega koli stresa," je za People nedavno razkril vir iz njune bližine.

Brad Pitt in Ines de Ramon na počitnicah v Mehiki. 
Profimedia

Tuji mediji so še pisali, da je Brad svojo novo izbranko vzel s seboj na nedavno premiero filma Babylon, in čeprav se nista skupaj sprehodila po rdeči preprogi, se je kasneje Ines pridružila njemu in preostali filmski ekipi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta