Princ William se je oglasil prvič, odkar imata njegova soproga Kate in oče, kralj Karel III., težave z zdravjem

Va
08.02.2024 13:27

Prestolonaslednik se je pojavil na gala večerji londonske humanitarne organizacije in se zahvalil za podporo v zadnjih tednih. Poskušal se je tudi pošaliti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Angleški prestolonaslednik princ William se je oglasil prvič, odkar so njegovemu očetu, kralju Karlu III., diagnosticirali raka, njegova soproga Kate pa je prestala abdominalno operacijo.

William, ki je zaradi družinskih okoliščin prevzel del očetovih obveznosti, se je zahvalil za sporočila podpore svojima bližnjima, ko je prišel na gala večerjo za londonsko humanitarno organizacijo Air Ambulance Charity. "To nam veliko pomeni," je povedal v govoru ob tej priložnosti, potem pa po pisanju Daily Mail poskušal biti duhovit, da bi razelektril ozračje.

"Zadnje tedne sem osredotočen na zdravje, zato sem se odločil pobegniti in priti v Air Ambulance," se je poigral z imenom humanitarne organizacije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta