Katastrofa na vidiku: Medtem ko princesa Kate okreva po operaciji, se obeta nov družinski škandal

D.Ži
05.02.2024 09:35

Žena bodočega britanskega kralja je v domači oskrbi, njen razvpiti sorodnik pa se je odločil iz sebe narediti medijsko zvezdo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Medtem ko Kate okreva pa zahtevni operaciji, njen stric snuje estradno kariero. Diši po katastrofi. 
Profimedia

Medtem ko se ves svet ukvarja z zdravstvenim stanjem britanske princese Kate, ki okreva po skrivnostni abdominalni operaciji, pa na obzorju vzhaja nova drama. Medtem ko žena princa Williama svojo javno podobo skrbno neguje in se posveča dobrodelnosti in opravljanju kraljevskih dolžnosti, pa ima njen stric Garry Goldsmith očitno dovolj časa, da razmišlja o estradni karieri. Gre za relativno razvpitega 58-letnega brata princesine mame Carole Middleton, ki je s svojimi izjavami skozi leta že večkrat kraljevo družino spravil v kočljiv položaj. Kljub sorodstvu z bodočo angleško kraljico je že večkrat začutil potrebo po javnem kritiziranju vojvodinje Meghan in princa Harryja.

Gary Goldsmith (levo) z odvetnikom pred sodiščem, kjer se je moral zagovarjati zaradi družinskega nasilja. 
Profimedia

Zdaj stric očitno prihaja na male ekrane, saj se je odločil za sodelovanje v resničnostnem šovu Celebrity Big Brother, v katerem sodelujejo sami estradniki in druge znane osebe. Kot pišejo britanski mediji, naj bi producentom obljubil, da bo v oddaji govoril brez dlake na jeziku. 

Njegovi odnosi s kraljevo družino sicer niso slabi, saj naj bi bil z Williamom in Kate precej povezan, povabljen je bil tudi na njuno poroko, opazili so ga tudi na poroki Katine sestre Pippe. 

Kate naj bi z razvpitim stricem bila v precej dobrih odnosih. 
Profimedia

Gre za precej premožnega moškega, ki si je nekoč s premetenimi poslovnimi odločitvami ustvaril za okoli 30 milijonov evrov premoženja, leta 2009 so ga posneli, kako s prostitutko na Ibizi uživa kokain, pred osmimi leti pa je bil obtožen nasilja nad ženo, ki je bila njegova že četrta. Plačati je moral denarno kazen, svojevrstni škandal je zakuhal leta 2018, ko je opazno vinjen uriniral kar na ulici. Skrb za stričevo obnašanje pred kamerami je zagotovo zadnje, kar princesa Kate v času okrevanja potrebuje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta