Se spomnite ljubkega dečka iz komedije Beethoven? Pri 18-ih je skrivnostno izginil, za njim se je izgubila vsaka sled

D.Ži
20.10.2023 11:23

Joe Pichler je zablestel v eni najbolj priljubljenih komedij 90-ih let, nato je izginil neznano kam. Našli so njegov avto z nenavadnim sporočilom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Filmi o Beethovnu so v 90-ih bili velika uspešnica, a z različnimi zasedbami.
Profimedia

Serija filmov o psu Beethovnu je bila ena najbolj priljubljenih komedij 90-ih let, v tretjem in četrtem delu je dečka, ki blesti v eni glavnih vlog, utelesil Joe Pichler.

Pichler se je rodil leta 1987 v Bremertonu v Washingtonu, pri šestih letih se je z družino preselil v Los Angeles, da bi začel igralsko kariero. Igral je tudi v "Touched by an Angel" in "Varsity Blues", a se je kasneje z družino vrnil v rodni Washington, kjer je končal srednjo šolo.

Skrivnostno izginotje

Pichler je leta 2006, star 18 let, v skrivnostnih okoliščinah izginil brez sledu. Zadnji klic je opravil 5. januarja ob 4.15, ko je poklical prijatelja. Po besedah ​​njegovega prijatelja je bil igralec "pod vplivom alkohola in neutolažljiv". Je pa prijatelju rekel, da ga bo poklical čez eno uro, kar se ni nikoli zgodilo.

Žalostno sporočilo

Štiri dni po izginotju so njegov avto našli za restavracijo, v kateri je delal. V avtu je bilo pismo in opravičilo, češ da bi lahko bil boljši vzor svojemu mlajšemu bratu.

Pichler je avto parkiral blizu vodne površine, zato so policisti sumili, da si je mladenič vzel življenje. Družina mladeniča, ki ga je kot pogrešanega prijavila 16. januarja, se s tem ne strinja.

"Verjetno mu je preveč nerodno, da bi prišel domov. V najslabšem primeru ima to elemente kaznivega dejanja, nikakor pa ne gre za samomor," je dejala njegova sestra, mama pa je poudarila, da ni pustil sporočila, s katerim bi se jasno poslovil. Njegovo izginotje ostaja skrivnostno že 17 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta