Hudo bolna Shannen Doherty spregovorila o prvih simptomih, ob katerih je vedela, da se je rak vrnil

D.Ži
07.10.2020 11:25

Zvezdnica nekdaj priljubljene serije Beverly Hills 90210 se že drugič v življenju spopada z rakom, ki se je s prsi razširil že do njene hrbtenice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

​Shannen Doherty je spregovorila o simptomih, ob katerih ji je postalo jasno, da se je rak dojke vrnil v njeno življenje. "Telovadila sem in ni bilo kot običajno, ko so me bolele mišice. Bilo je bolj, 'ljubi bog, kako zelo me boli!"' je igralka povedala v nedavnem intervjuju za revijo Elle. Nenadna močna bolečina, oteženo premikanje, bolečina v ramenih in vratu, oslabelost, utrujenost, izguba teka in slabost so le nekateri od možnih simptomov, ki opozarjajo na rak dojke in njegovo širjenje na kosti, piše BreastCancer.org. Shannon je kmalu po pojavu simptomov prestala niz pregledov, po katerih so jih zdravniki lahko le še potrdili, da se je rak, za katerega je mislila, da ga je leta 2015 premagala, spet vrnil in se razširil do njene hrbtenice. 

Profimedia


Leta 2015 je po diagnozi začela prejemati hormonsko terapijo in prestala mastektomijo, nato še kemoterapijo in obsevanje. Trenutno je njen rak v četrti, terminalni fazi.

Profimedia


Nekaj dni prej je eden od njenih znancev novinarjem dejal, da je Shannen v tako slabem zdravstvenem stanju, da najbrž naslednjega leta ne bo dočakala. V intervjuju je Dohertyjeva povedala tudi, da se trudi ceniti malenkosti, ki delajo življenje lepo. Pravi, da se čuti polna življenja, a da namerava v kratkem svojim najbližjim napisati pisma, ki jih bodo lahko odprli šele, ko se bo poslovila. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta